Фирми — членове на БКДМП посетиха най – голямото изложение за мебели в Москва, Русия

БКДМП организира за първи път посещение на най – голямото в гр. Москва, изложение за мебелния бранш - Mebel 2017.

 

 

Осем предствители на фирми – членове на организацията се запознаха с актуалните тенденции на пазара на мебели -  спално обзавеждане, трапезарии, дневни, детски, кухненско обзавеждане, мека мебел и фотьойли, декоративни материали и различни интериорни елементи.

 

 

29-тата Международна изложба за мебели, аксесоари и тапицерия /20-24.11.2017 г./, беше посетена от 40 000 души, а участие взеха 767 компании – участници от 28 страни, разположени на 78 000 кв.м. изложбена площ.

 

 

"МЕБЕЛ" е най-голямото индустриално изложение, което ежегодно се превръща в основното събитие на пазара на мебели в Русия и Източна Европа. Водещи производители и интериорни дизайнери на световни марки се събират за всяка есен в "Expocenter", за да демонстрират нови колекции и най-добрите модели на мебелната мода, ефективната бизнес комуникация и бизнес развитието.

 

 

Екипът на БКДМП успя да установи контакт с бъдещ партньор на организацията -  Асоциация на предприятията за мебелна и дървообработваща промишленост в Русия.

 

 

Участниците посетиха и най - големия център за обзавеждане в Москва – Мебельный центр Армада и получиха повече информация относно възможностите и спецификите на техния пазар от различните представители на руските фирми.