МЕБЕЛИ ИДЕА

МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА
МЕБЕЛИ ИДЕА

Мебели ИДЕА отварят врати за своите клиенти през 2003 г. За десетте години, през които сме се утвърдили като една от водещите фирми на пазара за мебели в България, нашият стремеж и амбиции са насочени към един различен и модерен начин на предлагане на цялостни интериорни решения. Фирменият ни шоурум е с изложбена площ над 6000 кв.м., което ни позволява да изложим и аранжираме по възможно най-стилния, атрактивен и ефективен начин богатия асортимент от мека и корпусна мебел, текстили и аксесоари.

При нас всеки клиент ще открие своето индивидуално решение за обзавеждане на дома, офиса, градината. Екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти подбира с внимание към всеки детайл моделите, материите и цветовете, които да бъдат представени в нашия шоурум. Ние предлагаме комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, визия, индивидуалност и вкус. Промоционалните ни предложения са уникална възможност да спестите средства и време.

Сътрудничеството ни с утвърдени и перспективни производители от България и водещи европейски фирми ни предоставя възможност да построим за вас един елегантен свят, който да устои на изпитанието на времето. Уникалното съчетаване на стил, естетика и гостоприемство дават усещането за комфорт на всеки клиент, прекрачил прага на Мебели ИДЕА.

Адрес: гр. ПЛОВДИВ, ж.к.ТРАКИЯ
РУМ ТРАКИЯ, МЕБЕЛИ ИДЕА 
тел: +359 32 682406 
Факс: +359 32 682408 
gsm: +359 896 609 190

e-mail:sales@mebidea.com;

www.mebidea.com