КРАУН ФМ ЕООД

КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД
КРАУН ФМ ЕООД

Защото ти си нашето вдъхновение!

Ти си творец- независимо с какво се занимаваш, твоята работа е да създаваш! Живота е изкуство и и живеейки го ти твориш своята най-велика творба.

Също както художникът е вдъхновен от преживяванията и емоциите, които животът му предлага, ние в Crown Interiors & Furnishing намираме своето вдъхновение създавайки за теб. Нашата цел е да разкрием пред теб твоя истински потенциал, като те обградим със среда, която да допълва твоята уникалност. Да създадем жилище, което да се превърне в любимо място за теб, децата ти и приятелите ти е нашата истинска мисия.

Така че бъди дързък и ни сподели своите най- смели мечти - нашите неизчерпаеми запаси от амбиция и находчивост, ще ни помогнат да ги осъществим.

Бъди честен - към себе си и към нас - нашата единствена цел е да те накараме да се чувстваш удобно и да бъдеш автентичен в своя нов дом.

Довери ни се - професионализма ни е резултат от дълги години опит и неуморна работа.

Нека запълним платното с креативност! Нека разпръскаме цветовете от твоите мечти върху стените на новият ти дом. Нека ти покажем колко невероятен и уникален си ти, чрез дом създаден само и единствено за теб!

 

Контакти:

Краун ФМ

Интериорен дизайн, Поръчкови мебели
Управление на недвижими имоти, трансфери и застраховане

Яна Мейс

Тел: 0897954777 

Уорън Мейс
Тел: 0893911993
26, ул .ЮИван Рилски",
Банско 2770
БългарияWeb: www.crown-interiors.com

Facebook: https://www.facebook.com/Crown.Interiors.and.Furnishing

E-mail: warren@crown-fm.com
marketing@crown-interiors.com