ПРОМЕБЕЛ БГ

ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ
ПРОМЕБЕЛ БГ

ПРОМЕБЕЛ  - БГ е българска фирма за изработка на мебели по поръчка, която има 15 години опит в сферата на обзавеждането за дома, офиса и хотела.

ПРОМЕБЕЛ - БГ  предлага обзавеждане за кухни, трапезарии, детски, спални, холове, антрета, секции, хотелско, офис и търговско обзавеждане и др.

ПРОМЕБЕЛ - БГ  осигурява цялостно обслужване на клиентите – проектиране, производство, доставка и монтаж. Всички поръчки се изпълняват качествено и в срок. Затова фирмата има постоянни партньори и доволни клиенти.

Фирмата предлага индивидуални проекти на отделните модули, както и проекти за комплексно обзавеждане на помещенията в зависимост от изискванията на клиента, големината на помещението и функционалността на пространството.

Професионалните решения предлагани от дизайнерите са базирани на идеята за комфорт, удобство, стил на обзавеждането. Мебелите, които произвежда фирмата се поръчват като индивидуални модели, проекти и размери. Така може да се използва пространството максимално добре и да се изрази уникалната същност на всяко помещение.

ПРОМЕБЕЛ - БГ  произвежда мебели съобразени с  Вашите идеи и дизайн.

Контакти:

Офис:

гр. София, пл.Македония 1, сградата на КНСБ, партер, офис 6

Производствена база:

обл. София, с.Житен, ул.Хан Аспарух 13

тел.: + 359 888 326 826

тел.: + 359 888 971 770

e-mail:pro_mebel@yahoo.com

www.promebel.bg