ДИЗМА ООД

ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД
ДИЗМА ООД

Мебели Дизма е на пазара от 1989 г. и се е утвърдила като една от успешните български компании в мебелната търговия.

На този етап фирмата разполага с 11 000 кв. м. търговска площ, разпределена между десет магазина: осем в гр. Пловдив и по един в градовете Смолян и Гоце Делчев. Продуктовата гама, предлагана в мебелната верига, е обособена в две ценови категории: мебели на достъпни и конкурентни цени са изложени в търговските зали на магазини „Дизма”, а обзавеждане от по-висок ценови клас се предлага в мебелен салон „Галеро” – специалната марка на Дизма, където върху няколко етажа са експонирани оригинални мебели и стилни интериорни решения. Възможност за реализиране на индивидуални идеи и проекти дава Студиото за интериорен дизайн към мебелния салон.

Предлаганото от „Мебели Дизма” обзавеждане е предимно от български производители с утвърдено име, а също и на производители от Италия, Германия и Франция и др.

Към продуктовата гама постоянно се добавят нови модели, инвестира се в качеството на обслужване, разширява се пакета от допълнителни услуги. Лоялните клиенти на фирмата се увеличават с всяка изминала година, като за това допринася наличието на самостоятелна база със стоки на склад и притежаването на собствен транспорт, които позволяват бързото и лесно обслужване на клиенти в широк периметър около градовете, в които „Мебели Дизма” разполага с търговски обекти.

Адресите на магазините могат да се видят от тук: http://www.dizma.bg/shops.php

Адрес на централния офис:

гр. Пловдив, ул. „Мостова” № 3

тел. +359 32 62 00 42

факс +359 32 65 24 27

e-mail: trade@dizma.bg

www.dizma.bg

skype: dizma_dizma