Перлоса Естаблишмънт ЕООД

Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Перлоса Естаблишмънт ЕООД

    Мебелна фирма Перлоса Естаблишмънт ЕООД с търговка марка Мебекс присъства повече от 19 години на българския и европейския мебелен пазар като доставчик на висококачествени мебели за водещи чуждестранни мебелни фирми и вериги магазини. Наши основни клиенти са мебелни фирми от Великобритания, Холандия, Италия и Германия. Наши по-известни колекции сред чуждестранните ни клиенти са дъбови мебели Harvard, колекция за спалня Georgian White, чамови колекции за трапезария и спалня – Farmhouse, Romney, Wiltshire и  много други.

     Ние предлагаме широка гама от традиционни и модерни колекции от висококачествени мебели от дърво, изработени от различни видове дървесина - бор, бук, дъб, явор, липа, топола, ясен и др. С течение на годините ние разширихме нашата продуктова гама с мебели, изработени изцяло от фурнирован МДФ / ПДЧ плоскости или в комбинация с масивна дървесина и се специализирахме в производството на боядисани мебели с различни ефекти на финиша. Следвайки най-новите тенденции в стиловете за обзавеждане, ние постоянно се стремим да подобрим нашите продукти и да разработваме нови модели в различни финиши.

     Ние разработваме и произвеждаме мебели по дизайн и спецификации на клиента, като осигуряваме проверка на качеството на продукта чрез проби за одобрение.
     От 2010 г. ние разработваме и произвеждаме дизайнерски мебели за водещите имена в  мебелната индустрия и приключихме успешно много проекти за производство на този вид мебели като PLC колекция от столове, маси и бар столове на Pearson Lloyd, стол Robin Day,  колекцията офис мебели Lincoln за Nick Green и други единични модели за Michael Sodeau, Simon Pengelly и други международни дизайнери на мебели. Ние, също така, участваме в проекти за обзавеждане на 4 и 5 звездни хотели и хотелски вериги, както и на учебни центрове и други обществени сгради.

     Нашата продуктова гама включва още: мека мебел, тапицирани столове и кресла, интериорни и екстериорни врати от масивна дървесина или в комбинация с фурнировани плоскости, тръбни и дървени мебели за училища и образователни центрове.

   Нашия дългогодишен опит в мебелния бизнес и утвърдени контакти с редица български и международни фабрики ни позволяват да предоставим на нашите клиенти гаранция за качеството на продукцията и отлични условия на обслужване и доставка.

Голяма част от нашите мебели и разработени колекции можете да разгледате в нашия сайт www.mebex.org

Контакти:

гр. Пловдив, ул. Санкт Петербург 63

+359 32 658 289