ХЕЛЪН, СИНОВЕ И КО ООД

 
Мебелната фабрика на фирма „Хелън синове и ко“ ООД е ориентирана към нестандартните решения в обзавеждането на кухни, спални, всекидневни, антрета, офис и хотелско обзавеждане. Проектантите на фирмата съчетават иновационните технологии с традициите в българското мебелно производство.
Ние предлагаме индивидуални проекти на клиентите си, като се съобразяваме със стила, светлината, обема на помещенията и цветовете в тях. Компютърната визуализация помага на всеки да надникне в своя бъдещ дом. Изключително богатата гама от цветове, материали и аксесоари практически премахва всички лимити от решения за вашия дом. Консултацията с проектант ви гарантира, че ще получите най- добрите насоки и ще разгледате най-добрите възможности, за да се удовлетворят вашите желания и мечти.
Фирмата разполага с материали от България, Австрия, Германия, Словакия, Турция и други. Използваме ламинирани плоскости, фурнирован и боядисан МДФ, термоплотове ,плотове от технически камък, плочи от минерален произход и други.

Адрес: гр. Ямбол, ул. "Търговска" 101

мобилен: +359 895 676 081; +359 895 736 070

e-mail: mandromebel@abv.bg

http://www.helensons.com/