СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД

СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД
СТЕФАН ЩЕРЕВ ЕООД

Фирма "СТЕФАН ЩЕРЕВ" ЕООД е от 21 години на пазара.
Фирмата е създадена през м.юни 1992г. и е една от водещите фирми в своя бранш. Специализирана е в производство на барово и ресторантско оборудване, включващо бар-плотове, хладилни витрини, хладилни шкафове, рукванти, мека мебел и оборудване за различни видове търговски обекти- магазини , кафетерии, сладкарници, бензиностанции, търговски офиси ,рекламни стелажи и др.
Фирмата непрекъснато разширява дейността си и се усъвършенства в производството на бар-плотове, рукванти, мека мебел, сладкарски хладилни витрини, охладители, специфично кухненско оборудване от неръждаема стомана. В стремежа си да задоволи потребностите на клиентите си, фирмата вече извършва цялостно оборудване - обзавеждане на обекти, от необходимата техника и съоръжения до мебелите и дизайнерските решения за интериора.

Успоредно с производството на изделията за търговски обекти, извършваме и обзавеждане на апартанемти и частни домове- от консултирането и изработване на 3d-визуализация, до производството на конкретните изделия.

Дизайнерските решения на изделията са съобразени с изискванията на клиентите, като фирмата предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло.

От есента на 2002г. фирмата предлага и друг вид услуга - лазерно рязане на черни и неръждаеми метали, плексиглас и полистирол.
Работещият екип е сформиран от висококвалифицирани специалисти, притежаващи богат практически опит. Изделията, които се изработват, са от висококачествени материали от доказани доставчици с необходимите сертификати. Производството се извършва с пневматични, автоматизирани, програмируеми машини с висока производителност, както и с набор от преси, щанци и кантираща машина.

Фирма "СТЕФАН ЩЕРЕВ" ЕООД е член на Асоциация ХОРЕКА и Браншова камарата на дървообработващата и мебелната промишленост  и  е участвала в международни изложения.

Контакти:

Гр.Пловдив

Бул.”Кукленско шосе”12 пк.133

Тел/факс: 032 69 66 01 ,032 69 68 01, 0888 34 24 94

e-mail:st_shterev@abv.bg

www.sshterev.com

www.dressmyapartment.com

www.barpluss.com