МАТРАКС ЕООД

МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД
МАТРАКС ЕООД

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа. Макар и млада и иновативна компания със свежи идеи и модерен подход, Матракс се придържа към традиционните бизнес принципи – предлагане на качествен продукт, налагане на честност и почтеност в отношенията, спазване на поетите обещания и ангажименти.
Точната комбинация от професионален търговски екип,  ексцентричен маркетинг подход и предприемчиви партньори, осъзнали бързо предоставената от компанията уникална възможност за съвместна работа,  бързо й отрежда  лидерска позиция в своята област  на българския пазар. Днес Матракс се развива като House of the best sleep brands, която включва световните брандове:

Magniflex - водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, а тайната на успеха на марката днес е същата, както и преди половин век и  се крие в съчетаване на  високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил.

Magniflex Pierre Cardin - иновативните материали и технологии на Магнифлекс и ексклузивният стил и дизайнерски идеи на Пиер Карден се обединяват в бранда Magniflex Pierre Cardin, за да създадат един неповторим продукт, симбиоза между чисто изкуство и изключителна функционалност. Серията Magniflex Pierre Cardin представлява образец за начина, по който човек може да се докосне до креативността на един от най-известните дизайнери в света, вплетена в една чисто практична вещ, каквато представлява матрака.

Sealy - най-големият производител на матраци в света, е известен най-вече с комфорта и иновациите, които предлага за добър сън, както и с първото King-size легло, зоните за отпускане на напрежението и здравословни покривни материи на матраците.
Американската фирма е на пазара за комфортен сън от повече от 125 години. Нейната популярност е направила Sealy синоним на думата „матрак” в САЩ.

Setex - Продуктите на Setex са типичен пример за безкомпромисно немско качество, съчетано с изпитана във времето практичност. За своите продукти Setex следва идеята „Всичко за матрака” - пълно портфолио от текстилни аксесоари, които имат за цел да удовлетворят нарастващите нужди от повече комфорт, хигиена и защита на матрака.

Dunlopillo- компанията - лидер в света на комфорта, за която ексцентричният дизайнер  Ora-Ïto проектира иновативна линия функционални мебели, подходящи както за авангарден интериор, така и за по-изчистен и класически дизайн на помещението. Многофункционалните модели на Dunlopillo служат за всичко: да седнеш, да легнеш, да мечтаеш, работиш или просто да се наслаждаваш.

iSleep – най-новият проект на Матракс, който стартира през пролетта на 2011 г. и представляващ оптимално съчетание от производствени технологии и качествени материали на достъпна цена.
Партньорската мрежа на компанията непрекъснато се разраства с нови магазини и в момента продуктите й могат да бъдат намерени в почти 1000 обекта в региона, включително международни топ вериги като Метро, Практикер, БауМакс и Карфур. Мрежа от водещи дизайнерски студия пък предлагат ексклузивните колекции на Sealy и Magniflex Pierre Cardin. С течение на времето компанията добавя към портфолиото си и корпоративна продуктова линия за хотели и SPA центрове. Повече от 80 хотела в България избират Magniflex за своите стаи, а хотелската линия на Матракс се развива и обогатява непрестанно – различни брандове, разнообразни продукти, богат избор. Компанията подкрепя хотелските си партньори с маркетингови и рекламни стратегии, както и с активно сътрудничество по отношение на програмата й за лоялност - DreamClub.
Към момента Матракс развива дейността си не само в България /Magniflex България/, но и в Гърция /Magniflex Гърция/, Румъния /Magniflex Румъния/ и Македония. Високото качество и уникални технологии на брандовете, които компанията представлява, й дават увереност и желание да помага на повече хора да открият удоволствието от пълноценната почивка.

Контакти:

София 1404
бул. България 111, Ембаси Суитс A, етаж 2, офис 1
Тел: 0700 11 117
Тел: 02/ 489 60 74
Факс: 02/ 869 00 13
E-mail: office@matrax.bg (за дилъри и клиенти);  corporate@matrax.bg (за хотели)