ЛИЛОВИ 88 ЕООД

ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД
ЛИЛОВИ 88 ЕООД

Мебелна фирма „Лилови 88„ ЕООД е създадена през 1996 г. в град Троян,която вече е 19 години на българския пазар.Разположена на територията на гр.Троян със производствени и складови помещения. Фирмата е с професионален опит и традиции в производството на маси и столове от масивна дървесина : Бук и Дъб.

„Лилови 88„ ЕООД произвежда мебели: столове, кресла,табуретки,детски столчета и бар столове.Те могат да бъдат изпълнени както тапицирани така и с дървени седалки.

„Лилови 88„ ЕООД работи с качествени български и вносни тапицерски платове с голямо разнообразие на цветове и десени.Използва висококачествен дунапрен с висока плътност и вата.Извършва тапициране и с платове по желание на своите клиенти.

 

„Лилови 88„ ЕООД използва байцове,полиуретанови грундове и лакове на световно известни фирми като: „Milesi“, „SIRKA“, “Becker Acroma” и „ICRO COATINGS“.Приложените сертификати гарантират,че повърхностните покрития отговарят на Европейските изисквания за качество и екологичност.

 

Нашата фирма произвежда също така трапезни и холни маси, които могат да бъдат разтегателни и неразтегателни.Плотовете се изработват от МДФ,ПДЧ в различни размери и форми, съобразени с желанията на клиента.

 

Технологията на производство се извършва със съвременна техника.Качеството на готовите изделия отговарят на изискванията на ЕС.

 

Контакти:

 

Адрес: гр. Троян, ул. Генерал Карцов 289

Управител : 0878 766020

За клиенти от чужбина:  0884 826767

www.lilovi77.com

e-mail: lilovi_77eood@abv.bg