ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД

ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД
ГЛОУБ ИНДЪСТРИС ЕООД

 

Глоуб Индъстрис ЕООД е производител на първите двулицеви непружинни матраци създадени в България. Присъстват на пазара от 1994 г., произвеждани първоначално под името DREAMS, по-късно преименувани на Блян. Производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете.

 

От 2015 Глоуб Индъстрис стават дистрибутор на марка Белланотте, една колекция, съчетала елегантни конструкции и съвършена композиция, с очарователното излъчване на любовно изкушение. Дизайнерът е съобразил изтънчения вкус на ценителите на красивия интериор със съвременните тенденции за ергономичност и стабилна поддръжка. „Как се усеща един матрак, като допир до кожата и тялото, това е магията на съзиданието!  Винаги се опитваме да се поставим на мястото на хората и това е най-важната част от творческия процес. Това е и нашето вдъхновение.”

 

 В тазгодишната колекция ще откриете съчетание от класика и съвременност, традиция и иновации, истинска красота и максимално удобство. Всичко това, обвито в много любов.

 

А отличният сън е просто едно допълнение към цялостното естетическо преживяване!

 

Контакти:

 

Глоуб Индъстрис ЕООД

с. Батишница 7169
обл. Русенска, общ. Две Могили
тел: +359 8144 2313
тел/факс: +359 82 50 80 12
e-mail: office@blian.bg
www.blian.bg