А.Н.Н.- 2 ООД

“А.Н.Н.2” ООД  е дружество, създадено през 1997 г. в гр. София, като е специализирано в търговията с покрития за дърво - бои, байцове, лакове, разредители, грундове, както и лепила и други професионални продукти за дървообработващата и мебелната индустрии. Фирмата е официален предстaвител за България на продуктите на водещи италиански, германски и японски производители. Продуктите на представляваните от дружеството марки са се утвърдили на пазара със своето високо качество, конкурентна цена и улеснена употреба.

Днес “А.Н.Н.2” ООД разполага със собствена складова база на територията на България в: гр. София, гр. Банско, гр. Варна, гр. Велинград, гр. Пловдив, гр. Троян.

Дружеството разполага и с дистрибуторска мрежа в гр. Габрово, гр. Кюстендил, гр. Радомир и гр. Сливен, както и в другите по-големите градове в страната.

През 2013 година “А.Н.Н.2” ООД откри свое представителство в Република Македония, гр. Струмица.

“А.Н.Н.2” ООД разполага със собствени лаборатории в базите си, които се изработват бои и байцове по системите RAL, NCS, както и по мостри на клиента. Дългогодишният опит позволява да се предлагат технологични решения от всякакво естество.

Целта, която си поставя „А.Н.Н.2” ООД и неизменно следва, е да се доближи максимално до нуждите на всеки клиент – да удовлетвори  изискванията както на  малкия потребител, така и на промишлеността.

Контакти:

тел.: +359 2 931 14 42

факс: +359 2 931 40 49

моб.: +359 888 330049

info@lakove.bg

www.lakove.bg