ДОРЯНА ООД

Мебелна фабрика Доряна поставя основите си през 1991 година в град Ямбол. Доказана в дейността си, фирмата работи с опит и професионализъм в областта на мебелното производство, търговията и услугите. Фирмата е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн. Произвежданата продукция - мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане, се позиционира в среден и висок клас, пазарът на който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове. Освен разработването на универсални серийни мебели и на такива по поръчка на клиента, фирмата осъществява още и услуги по разкрояване и кантиране на мебелни плоскости, както за крайни клиенти, така и за по-малки производители на мебелни изделия, преобладаващо позициониране в региона, на гр. Ямбол, където се намира и производствената база на мебелна фабрика Доряна
Особено преимущество на дружеството е да изпълнява нестандартни поръчки по желание на клиента.В допълнение, дружеството извършва и търговска дейност със суровини, предназначени за мебелната индустрия; дистрибутор е на продукти на фирмите "Роси" ООД и "Траяна 91" ООД за област Ямбол .
В ежедневната си дейност дружеството се ръководи от заложените фирмени приоритети, насочени към постигането на високо качество на предлаганата стока и услуги с цел пълното удовлетворение на изискванията на клиента.

Мениджърският екип на фирмата е наясно, че единствено чрез модернизация и усвояване на нови технологии ще бъде в състояние да отговори на пазарната конюнктура и да изпълни всички изисквания на интегрирания европейски пазар и международно признатите стандарти за качество, което ще гарантира устойчивия растеж и добрата конкурентно способност на фирмата. За изходна суровина "Доряна" ООД използва само висококачествени плоскости с изключително добри технически характеристики, надеждност и дълъг експлоатационен живот.
Предприятието разполага със собствена производствена база, която освен производствени халета, обособени складове за материали и готова продукция, разполага и със собствена административна база, в която се помещават служителите на фирмата.
Мебелна фабрика Доряна произвежда три основни типа мебели: домашно и офис обзавеждане и обзавеждане тип ваканционни апартаменти и хотели.

Контакти: гр.Ямбол 8600 ул."Бакаджик" 32

Тел: +359 46 669 009; +359 46 665 008

Факс: +359 46 669 009

e-mail: doriana_ood@abv.bg

http://www.mebelidoriana.com