ИНТЕРИОР - И OOД

ИНТЕРИОР - И OOД

Интериор-И е фирма занимаваща се главно с вносът и продажбата на обков за мебели на Австрийската фирма Blum. Като основен преставител на Blum, фирмата държи изключителните права върху марката за България.

 

От 1992 година се стараем  да бъдем полезни на производителите, предоставяйки им предимствата от  използването на най-новите и качествени продукти в бранша.

 

Освен обковът с марка Blum, фирмата предлага голяма гама ПДЧ работни плотове, стенни панели и ламинати; Кантове за ПДЧ; натурален, лакиран, фурнирован МДФ; HPL плочи; Шпервани плочи; Лепила, както и консумативи и аксесоари за цялата кухня.

 

Фирмата предлага на своите клиенти и разкрояване, кантиране, лакиране и всякакви необходими операции, за което разполага с най-висококачествената техника, съобразена с всички Европейски стандарти и изисквания.

 

Зад всичко това стои екипът с над 130 служители, които със своят професионализъм и отдаденост допринасят за перфектното качество на продуктите предлагани от фирмата, както и за най-комфортното обслужване на нашите клиенти.

 

София 1222
Телефон: 02 / 996 3545, 996 4394
Факс: 02/ 996 4337
Адрес: кв. Негован, Стопански двор