СИНХРОН ООД

СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД
СИНХРОН ООД

Фирма „СИНХРОН” ООД със седалище гр. Пловдив и собствена производствена база на площ от 10 000 квадратни метра в с. Рогош, област Пловдив е регистрирана 1997г. от съдружници работили години наред в дървопреработвателният сектор.

Основната дейност на фирмата е изработка и търговия на суров и сух фасониран иглолистен дървен материал. В цеховете на предприятието месечно се произвеждат между 1 000 и 1 200 кубични метри, различни фасонирани материали с дължина до 6 метра, от които една част се реализират в собствени търговски бази в страната, а друга част на пазари в Гърция и Македония.

От самото създаване на фирмата, продукцията и се търси както на вътрешните така и на външните пазари. С цел за ритмично снабдяване на суровина за производство са закупени и използват високо проходими автомобили включително 8х8 с което се осигурява доставката на суровина през цялата година.

Втора по значимост търговска дейност е внос и търговия на уреди специализирани в изгарянето на дървесни пелети, като фирмата има търговски отношения и договори с производители от Италия за реализацията им в България.

Контакти:

Адрес:
Синхрон ООД
гр. Пловдив ул. "Гладстон" 90

Тел / факс: 032 / 649 329
Моб.:  + 359 88 530 15 88 

сайт: http://www.sinhron.eu/