ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ

ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ
ТП ХЕТИХ БЪЛГАРИЯ

Hettich е един от най-големите производители на мебелен обков, който вдъхновява своите клиенти с идеи, страст и най-високо качество.
Семейната фирма с повече от 6000 служители е представена на почти всички континенти посредством 38 дъщерни дружества. Марката Hettich означава качество, иновации, близост до клиентите и надеждност - немско качество, на което можете да се доверите.

Hettich FurnTech GmbH & Ко KG със седалище във Влото /Vlotho/, основана през 1986 г., е специалист в областта на търговията и занаятчийството.

Продуктовото портфолио на Hettich включва голям асортимент от мебелен обков, който впрочем можете да намерите в каталога “Техника и приложение”. Някои от основните продукти са пантата Sensys с вграден демпфер, Quadro водачите за скрит монтаж, групата обков за плъзгащи се врати TopLine M, L и XL, както и системите чекмеджета с двустенни царги ArciTech и InnoTech.

Sensys: пантата Sensys с вграден демпфер

Комфорт за емоционални жилищни пространства

Генерацията панти Sensys на Hettich съчетава завършен дизайн с емоционален комфорт. Това включва демпферираното съмостоятелно затваряне на мебелната вратичка при изключително големия ъгъл на придърпване от 35°. Надеждното затваряне на мебелните врати от китката, както и също толкова лекото движение при затваряне отговарят на най-високите стандарти.

Quadro водачите за дървени чекмеджета

Сила и стабилност в мебелите

Quadro водачите гарантират максимален комфорт за чекмеджетата. С атрактивен дизайн и напълно скрит монтаж. С дълъг живот и постоянна оптимална функционалност. Устойчивите профили, които осигуряват оптимално движение на стоманените сачми, допринасят за изключителната стабилност във вертикална и хоризонтална посока. Опционалният демпфер Silent System позволява чекмеджетата да се затварят нежно и тихо. С Push to open се отваря всяко нормално и високо чекмедже само с лек натиск на пръстите, отговор на съвременните модни тенденции да се изпълни изчистен дизайн без дръжки по целия фронт.

Комфортът на плъзгащите се врати за всеки вкус

Продуктовата линия TopLine

С новия си обков за плъзгащи се врати, TopLine XL, Hettich допълни продуктовото си портфолио TopLine с три варианта TopLine M, L и XL. Така Hettich предлага във всеки пазарен сегмент подходящо решение за плъзгащи се врати, което изпълнява и най-високите изисквания по отношение на качество, комфорт и функционалност.

Innotech - система от чекмеджата с платформена концепция

Платформената концепция Innotech предлага в най-висока степен гъвкавост за нормални и високи чекмеджета, тъй като за всички варианти на чекмеджета се използва винаги една и съща царга.

DesignSide за InnoTech дава възможност за оформяне на надстройките на царгите със стъкло, камък и други материали, без за това да е необходим релинг. За разлика от други подобни системи на пазара тук една и съща царга се използва за нормални и за високи чакмаджета. По този начин DesignSide за Innotech позволява избора между релинг и дизайнерска надстойка да се отложи за последния момент и е предпоставка за ниски разходи за производство, склад и логистика. Дори и разпробитите в челото на чекмеджето монтажни отвори остават едни и същи.

В допълнение, Innotech може да се използва с частично или пълно изтегляне, със или без Silent System, както и с различна товароносимост. Всичко това позволява на производителя на кухни с една и съща система чекмеджета да изпълнява както стандартни така и луксозни кухни.

Контакти:

Адрес: София, ул. Проф. Брадистилов 6, ет.2, офис 3-3

тел: 02 / 421 9938; 02/ 421 9939

факс: +359 2 4219940

e-mail: info@bg.hettich.com

http://www.hettich.com