Развивай се!

 

 

  

 

Посещение на изложение INTERMOB 2019, WOOD PROCESSING MACHINERY 2019 и PROMATT 2019, Истанбул, Турция

БКДМП, със съдействието на турската организация за панаири и изложби TUYAP, за поредна година организира посещение на международното изложение INTERMOB,WOOD PROCESSING MACHINERY и PROMATT, което се проведе в Истанбул, Турция, в периода 12-14 октомври 2019 г.

 

 

 

Пълен текст

Покана за национално участие на Международното изложение за мебели и обзавеждане imm cologne 2020, 13-19.01.2020 г. , гр. Кьолн, Германия

 

Във връзка с изпълнението на дейностите по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 "Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина", Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) има удоволствието да Ви покани да вземете участие в Международната изложба за мебели и обзавеждане imm cologne 2020, която ще се проведе в периода 13-19.01.2020 г. , гр. Кьолн, Германия.

 

Пълен текст

БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙНЕР НА ПРЕСТИЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ

На престижното изложение„VENTURA DUBAI 2019“ ще има българско участие. Студио за интериорен и продуктов дизайн „SiDesign” и „Мебели Рабелс“, които са членове на БКДМП, ще представят проекта си на най-голямото мебелно събитие в Близкия Изток.

 

Пълен текст

Покана за бизнес форум: „Българo-Италиански бизнес форум– добри практики, възможности и перспективи”

Сп. Enterprise и Индустриален и Логистичен парк Бургас в партньорство с Конфиндустрия България имат удоволствието да Ви поканят на бизнес форум: „Българo-Италиански бизнес форум– добри практики, възможности и перспективи”. Форумът ще се проведе на 12 Септември в Гранд Хотел Приморец, гр. Бургас.

 

 

Специален гост на събитието ще бъде Н.Пр. Стефано Балди, посланик на Италия.

 

 

Акценти на форума:

 

Пълен текст

Трета среща по проект EQ-WOOD

Третата среща на партньорите по проект EQ-WOOD (European Qualifications for WOOD and furniture industry) се проведе на 21 и 22 Март 2019г. в Будапеща, в представителството на Унгарската мебелна асоциация.

 

 

Важна част от проекта, при която:

 

 

ØПредставена беше методологията за провеждане на националнте семинари за Иновативен съветник

 

Пълен текст

Светът на мебелите и Техномебел 2019

В периода 26 – 30 март 2019г се проведоха най-мащабните събития за мебелния бранш. На изложбена площ от 14 500 м2 имаха възможността да се представят над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна.

 

В програмата на изложенията се проведоха следните съпътстващи събития:

 

Пълен текст

Победители в конкурса „Моята Стая Мечта“

В организирания от БКДМП конкурс за детска рисунка „Моята Стая Мечта“ се включиха над 700  участника от цялата страна, които показаха своята представа за домашен уют и въображение.

 

 

Екипът на БКДМП заявява своята благодарност към учениците за настроението, което носят творбите им.

 

 

Творбите на победителите ще бъдат изложени на щанда на БКДМП по време на изложенията „Светът на мебелите“ и „Техномебел“ 2019 г., в Интер Експо Център, гр. София /26-30 март 2019г./.

Пълен текст

Национално участие на международното изложение IMM Cologne

От 14 до 20 януари в Кьолн се проведе ежегодното издание на изложението IMM Cologne and Living Kitchen. БКДМП за поредна година организира национален български щанд, на който членовете на Камарата можеха да представят своите продукти. Шест компании производители на мебели и търговци от страната показаха продукцията си пред 150-те хиляди посетители на изложението.

Пълен текст