Развивай се!

 

 

  

 

Фирми–членове на БКДМП надградиха уменията си за УПРАВЛЕНИЕ НА ФИРМЕНИТЕ РАЗХОДИ И ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО

На 23-24 март 2017г., в гр. София се проведе, Финансирано и организирано от БКДМП, обучение на тема:  УПРАВЛЕНИЕ НА ФИРМЕНИТЕ РАЗХОДИ И ЦЕНООБРАЗУВАНЕ – МЕБЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО, водено от доц. д-р Николай Нейков, преподавател в Лесотехническия университет. 

 

Пълен текст

Водещи фирми, пълни зали и най-новото от мебелната индустрия очакват посетителите на „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ 2017

Нарастващ и изключително голям е  интересът към НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ ЗА МЕБЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ -  ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ , организирани от Интер Експо Център съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП).  

 

Изложението ще се проведе  в периода 24 – 28 април 2017г., в Интер Експо Център, София.

 

Пълен текст

Покана за посещение на българските изложения "Светът на мебелите" и "Техномебел" 2017

Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, Ви кани на специализираните изложения: „Светът на мебелите“ и „Техномебел“, които ще се проведат в периода 24-28 април 2017 г. в Интер Експо Център, София.

 

 

На изложенията ще се представят най – актуалните изделия, продукти и тенденции в областта на мебелната индустрия .

 

 

Приложено Ви изпращаме електронна покана за свободен вход за изложенията.

 

 

Пълен текст

Среща на борда на директорите на UEA

На 20 март 2017г. се проведе среща на борда на директорите UEA, в която БКДМП взе участие. По време на срещата бяха разгледани тенденциите и развитието на бранша, през изминалата 2016г. От страна на БКДМП бяха представени тазгодишните издания на изложенията: „Светът на мебелите“ и „Техномебел“, които  ще се проведат в периода 24-28 април 2017 г. Останалите членове на борда на директорите бяха запознати с Програмата за насърчаване на международни купувачи, с цел разпространяването им сред техните партньори.

 

 

 

Пълен текст

Фирми – членове на БКДМП повишиха мениджърските си умения

На 17-18 март 2017г., в гр. Луковит се проведе Финансирано от БКДМП обучение на тема: „ПОВИШАВАНЕ МЕНИДЖЪРСКИТЕ УМЕНИЯ И СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ В БИЗНЕСА“, водено от лектор г-н Любомир Гетов - Another Point Advisers.

 

 

Успешно провелото се обучение провокира отворени дискусии сред участниците, което доведе до обмен на опит и добри практики.  

 

 

Пълен текст

Среща с деканското ръководство на Факултет „Горска промишленост“, на Лесотехническия университет

По инициатива на Управителния съвет на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/ се проведе втора поредна среща с деканското ръководство на Факултет „Горска промишленост“ на Лесотехнически университет относно проблема с липсата на кадри за бранша.

 

Пълен текст

Конкурс за детска рисунка „МОЯТ ДОМ МЕЧТА“ 2017

Поради големия интерес и прекрасното настроение, което донесоха над 1600 от творбите на ученици от цялата страна, по време на изложенията „Светът на мебелите“ и „Техномебел“ 2016, Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/ реши да организира за ВТОРИ ПЪТ КОНКУРСА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „МОЯТ ДОМ МЕЧТА“.

 

Пълен текст

БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА - седмо издание на конкурса за най-добра мебел, произведена в България

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост има удоволствието да Ви покани на седмото издание на конкурса БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА.

 

 

 

Конкурсът Българска мебел на годината ще се проведе традиционно по време на изложенията „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ /24 – 28 април 2017г./, но при следните НОВИ условия:

 

 

Пълен текст

Програма за привличане на международни партньори

За четвърта поредна година БКДМП е стартирала програма за привличане на международни партньори (търговци на едро, търговски агенти, архитекти, дизайнери и други лица) с цел установяване на партньорски отношения с български фирми. В рамките на програмата – Hosted Buyers Program 2017 на участниците се поемат:

 

·         Двупосочен самолетен билет от и до София

·         Хотелско настаняване с две нощувки

Пълен текст

STOCKHOLM FURNITURE FAIR 2017 - разказано на изложба Lock Furniture - Fabrica 126

Компанията ЛОК ФЪРНИЧЪР, отправя към Вас Покана за изложба Lock Furniture, на която ще бъдат представени последните две серии мебели „Arch” и „Space”, с които са участвали на „STOCKHOLM FURNITURE FAIR 2017”.

 

 

LOCK e компания за продуктов дизайн и производство на флет-пак мебели. Фирмата е специализирана в самозаключващи системи и пъзел сглобки, като за производството се използва предимно висококачествен буков шперплат.

 

 

Пълен текст