Архив

Процентът "сива икономика" в мебелния бранш се увеличава

 

Източник: радио Добруджа 22.05.2013г.

 
 

Източник: Българско Национално радио

 
Българските мебели са модерен и качествен продукт
 

Изложенията „Светът на мебелите“ и „ Техномебел“ са събития от изключителна важност за бранша, смята Стоян Стоянов - новият председател на БКДМП

 

През 2013 г. в Интер Експо Център–София Агенция Булгарреклама, съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост в България  организира 12-ото издание на ТЕХНОМЕБЕЛ (най-голямата специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървообработване и мебелно производство). Изложението се провежда паралелно със  „СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ“ – форум, насочен към крайния потребител и показващ новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн. 

Вижте повече.

 
 
 
Стоян Стоянов - новият председател на БКДМП
 
 

Стоян Стоянов e управител на фирма "Тедива" от Добрич, която произвежда мебели както за българския пазар, така и за износ. Завършил е механотехникум в Добрич със специалност "Двигатели с вътрешно горене" и висше образоване във Великотърновския университет със специалност "История и география". На 42 години е, женен, с две деца на 19 и 11 години. На 22 юни на Общо събрание на БКДМП той бе избран за председател на БКДМП.