ВАЛИЯН ООД

ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД
ВАЛИЯН ООД

Валиян проектира и изпълнява интериори на хотели, ресторанти, жилища и офиси. Фирмата работи с водещи европейски дизайнери, а компонентите се изработват във фабриката в София, България.

Изпълнените проекти варират от изтънчен минимализъм до класически разкош, от индивидуални (бутикови) поръчки за цялостно обзавеждане, през специализирани серии  за обзавеждане на хотели и реализиране на дизайнерски интериорни проекти на офиси, барове и ресторанти, магазини и специфично оборудване за казина.

Произвеждат се всички изделия, необходими за цялостно оборудване на интериор, подвижна мебел, корпусна мебел, вградена мебел, стенна декорация, интериорни врати, настилки и осветление.

Мебелите се изработват с най-съвременни технологии, а, където е необходимо, и с класически  методи, включително дървообработка на ръка. За производството се използват различни материали – масивна дървесина, МДФ, всякакви видове фурнири, композити като Corian, Cristalan и др. Боите и лаковото покритие варират от мат до гланц с използване и на специални ефекти – всичко зависи от търсения от дизайнерите ефект.

1220, гр. София

бул. Рожен

тел.: +359 2 936 10 16

факс: +359 2 936 10 19

e-mail: office@valiyan.com

web: www.valiyan.com