ЕВРОМАР КОМ ООД

ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД
ЕВРОМАР КОМ ООД

Евромар Ком е българо - полско дружество, основано през 2004 г.. Основен предмет на дейност е внос на мебели за дома.
Държим на организираната и добра партньорска работа. Стараем се и ние, като фирма и екип да даваме най-доброто за качественото обслужване на клиентите. Защитаваме интересите на нашите партньори по всички въпроси и във всички райони. 
От самото начало дружеството предлага на българския пазар висококачествени мебели за дома на конкурентни цени. Понастоящем сме предпочитан доставчик на мебели на най- големите мебелни вериги в България и на общо 115 фирми.
Основен вносител сме на марките Black Red White, Mebin, Gala Mebel и внос от Украйна, Китай, както и мебели на български производители.  Селекцията на асортимента е направена основно на базата на добри цени и поддържане на мебелите в наличност.
Разполагаме с две складови бази и собствен транспорт. Изпълняваме поръчки до всички точки на страната.
Винаги сме били отворени към модерен и креативен начин на работа. Съобразяваме се с новостите на пазара и сме готови за тях. Именно за това съчетаваме добър асортимент, добри цени и добър сервиз.
Повече от 9г. се налагаме на мебелния пазар в цялата страна. Ръководството и екипа ни стоят зад принципната търговска политика на работа, и това помага за бързо и качествено обслужване .
Всяка година организираме семинар с нашите парньори с цел представяне на новия асортимент, обмяна на информация и поддържане на контакт с нашите клиенти.

Контакти:

България, 1202 София,

ул. Веслец 70, ет. 2

тел.:+359 2 931 51 30

факс:+359 2 931 51 13

моб.:+359 888 96 27 28 

lubomira@euromarcom.info

www.euromarcom.info