СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД

СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД
СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД

Мебелната фабрика е основана през 1969 г. от сегашния й президент Стефан Вълчев. Седалището й се намира в малкия балкански град - Трявна.

Основната ни дейност е насочена в производството на художествена, стилна масивна мебел, стъпвайки на основата на античните и ренесансови постижения в областта на архитектурата и мебела.

Персоналът на фирмата е тясно профилиран и квалифициран в изпълнението на изделията, които сами по себе си носят своята идентичност и уникалност.

Материалите, с които работим са висококачествени дървесни видове, като най-често използваните са дъб и дива череша.

Фабриката предлага обзавеждане на жилища, ресторанти и хотели.

Нашите продукти отговарят на изискванията на европейските и американските пазари.

Цените, които предлагаме са ПРОИЗВОДСТВЕНИ.

Мебелна фабрика "Стефан Вълчев" откри самостоятелен магазин и шоурум в двора на самата фабрика.

При проектирането на мебелите и допълнителните елементи, което се прави безплатно в Мебелна фабрика „Вълчев“ - град Трявна ние изхождаме от строителната архитектура на пространството, което предстои да се обзавежда и желанието на възложителя.

1. Най-добре е да се подходи към обзавеждане на цялото жилище, ресторант или всяко друго пространството. Целта ни е всички мебели и други елементи от обзавеждането максимално да изпълнят изискванията на клиента за стил, функция цвят и др. Така се получава един цялостен ансамбъл, който още от входа подсказва характера и изискаността на обзаведеното пространство.

2. Когато проектираме обзавеждането на едно помещение, независимо какво е то, ние изхождаме от всичко казано т.1, но тук вече се съобразяваме с вътрешната архитектура на всички други помещения, които повече или по-малко контактуват с него.

3. Обзавежданията с мебели, които се изпълняват във Мебелна фабрика „Вълчев“ - град Трявна са от масивна дъбова или черешова дървесина от най-високо качество и просушени по най-добрата технология. Целия обков – панти, дръжки, плъзгачи и др., а също така оцветители и лакове са от най-реномираните италиански и немски производители.

Контакти:

гр. Трявна, ул. Тепавици 23

тел.:+359 899 189 525

e-mail:valchev@abv.bg

www.mebelvalchev.com