Новини
Бизнес делегация в гр.Баку, Азербайджан
13.09.2016

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организира бизнес делегация с провеждане на бизнес форум в гр. Баку, Азербайджан.

Делегацията, ще придружава г-жа Теменужка Петкова, министър на енергетиката и г-н Божидар Лукарски, министър на икономиката в рамките на официалното им посещение в Азербайджан.

В рамките на работното посещение на двамата министри в гр. Баку се предвижда на 29 септември 2016 г. да бъде проведен бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Азербайджан. Бизнес форумът има за цел да насърчи директните контакти между българския и азербайджанския бизнес при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др.

Организацията по цялостното пътуване на бизнес делегацията, включително съдействие при издаване на виза, настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Посолството на Република България в Баку и партньорските на ИАНМСП организации на място.

Всички разходи за самолетни билети, хотелско настаняване, виза, застраховка, вътрешни трансфери и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните допълнително ще бъде изпратена информация с финансовите параметри на посещението и подробна програма.

 

Допълнителна информация може да получите от г-жа Светла Запрянова, дирекция „Интернационализация на МСП“ на телефон 02/940 7975 и на е-mail адрес: s.zapryanova@sme.government.bg