Новини
БКДМП и Bulgaria Wants You стартират партньорство в подкрепа на компаниите от сектора
25.05.2023

Камарата стартира ново партньорство с работодателската и медийна платформа Bulgaria Wants You. Целта ни е да популяризираме на компаниите от сектора и да им предоставим нови възможности за участие в работодателски форуми и кариерни изложения.

Фирмите, които са част от голямото семейство БКДМП, ще имат възможност да се включат в събитието „Кариера и живот – защо в България?“, което Bulgaria Wants You организират в Sofia Tech Park на 11 юни. Специално за членовете на БКДМП са договорени партньорски отстъпки.  Всяка компания ще получи възможности за различен тип участие:

  • Брандиране на работодателски щанд;
  • Включване в секция работодатели-изложители в подстраницата на събитие София в сайта – https://bulgariawantsyou.com/events/sofiya-2023
  • Обявяване на участието на компанията в събитието в социалните мрежи на платформата
  • Представители на компанията в деня на събитието, които да общуват с посетителите на събитието

На форума ще присъстват около 2 000 души с най-различни профили и интереси на професионална сфера. Целта на събитието е да мотивира участниците да се развиват у нас и да ги запознае с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери.

Повече информация за събитието и възможностите за участие членовете на БКДМП са получили по имейла.

„Bulgaria Wants You“ организират и Национална дискусия на 12 юни, достъпът до която е само с покани. Ако желаете да присъствате може директно да се свържете с тях на events@bulgariawantsyou.com, за да ви включат в списъка с гости.