Новини
БКДМП награди успешните примери в бранша
07.12.2015

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост учреди ГОДИШНИ НАГРАДИ, като целта на инициативата е да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от сектора.

 

В рамките на Годишна конференция на браншовете Мебелно производство и Дървообработване 2015 г. за първи път се състоя официална церемония по връчване на наградите. Събитието се проведе в Парк хотел – Санкт Петербург, гр. Пловдив. С плакет и грамота бяха отличени 7 фирми за постигнати добри резултати в следните категории:

 

·         „Инвеститор на 2015 година“ – Наградата бе връчена от г-н Стамен Янев – Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции на фирма МЕБЕЛ – СТИЛ ООД

 

 

 

·         За „Износител на 2015 година“ бе отличена фирма РИКО СТИЛ ООД. Наградата връчи г-н Никола Стоянов – Заместник – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

 

 

 

·         Награда за „Иновация на 2015 година“ спечели фирма ПАРАЛЕЛ ЕООД. Наградата връчи г-н Цветан Симеонов – Председател на УС на Българската търговско-промишлена палата

 

 

 

·         За „Най-бързо развиваща се фирма на 2015 година“ беше отличена фирма ПРОЛАЙН ЕООД. Плакет и грамота на победителя връчи г-н Васил Велев – Председател на УС на Асоциация на индустриалния капитал.

 

 

·         Инж. Георги Костов – Заместник  – министър на земеделието и храните връчи награда за „Корпоративно и социално отговорно предприятие на 2015 година“ на фирма КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ  АД.

 

 

·         Награда за „Най-добър уебсайт на 2015 година“ бе връчена на фирма ТЕДИВА ООД от г-н Георги Костов – член на УС на Българска уеб асоциация                   

   

 

                                                              

·         Г-н Божидар Данев – Изпълнителният председател на Българска стопанска камара връчи награда в категория „Активни 2015 година“ на фирма СТАМАТОВИ-2010 ООД

 

 

 

Със специална награда за „Цялостен принос в развитието на мебелната промишленост в България“ бе отличена фирма СРЕДНА ГОРА АД. Наградата връчи г-н Любен Петров – Заместник – министър на икономиката.

 

 

Галерия – тук