Новини
БКДМП организира Годишната конференция на 24-25 ноември в Боровец
16.10.2023

🔔Годишната конференция на Браншовата камара на мебелната и дървообработващата промишленост (БКДМП) ще се проведе на 24-25 ноември 2023 г. в хотел „Рила“ в курорта Боровец.
🔝Най-големият форум за бранша ще събере отново секторите дървообработване и мебелно производство за вълнуваща и интересна среща! В конференцията са поканени всички фирми от бранша, представители на институции, работодателски организации, университети и професионални гимназии, партньори.
📌По традиция ще се проведе тържествена церемония по връчване на ГОДИШНИ НАГРАДИ. Ще връчим призове на компаниите-членове на БКДМП, които са с най-големи постижения и имат заслуги за развитие на сектора.
📌Ще представим така дългоочакваните от сектора данни за производството и потреблението на мебели и актуална статистика за вноса и износа на местно и европейско ниво за 2022 г. , които Камарата специално събира и обявява на конференцията.
📌В рамките на събитието ще обявим и информация от социологическо проучване за потреблението на мебели у нас и потребителските нагласи на българите, което БКДМП възложи на агенция „Тренд“. Тези резултати ще бъдат представени само на Конференцията.
♻️Предвидили сме и дискусия по една от най-новите и актуални теми в бранша: Кръговата икономика и изискванията на ЕК относно устойчивото развитие.
🔜Очаквайте още новини за конференцията!