Новини
БКДМП проведе срещи с фирми в град Ямбол
09.09.2015

В периода 27-28 август 2015 Председателят на БКДМП – г-н Галин Господинов и Изпълнителният директор на БКДМП – Г-жа Елица Ненчева посетиха фирми от сектор Производство на мебели опериращи в град Ямбол.

 

В рамките на визитата Камарата посети производствени бази, шоуруми и проведе редица срещи с управители на предприятия. Както провелите се визити в градовете Плевен и Русе, така и тази визита бе с цел запознаване с текущите нужди на бранша, условията и бизнес средата в региона, актуалните проблеми, за да бъдат набелязани конкретни мерки и дейности от страна на Камарата.

 

Бизнесът споделя, че намирането на специализирани кадри с времето става все по-трудно, за което е необходимо да се предприемат строги мерки от страна на държавата.

В тази връзка БКДМП проведе среща със заместник – кмета на гр. Ямбол – г-жа Красимира Петрова, като Община Ямбол заяви готовност за сътрудничество, чрез инициативи и проекти, по които да работим активно за привличане на млади хора за сектора.

 

Камарата проведе среща и с Директора на Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – ПФЛПЕХТ – инж. Теодора Сулева. Директорът заяви своята подкрепа и готовност за сътрудничество, с цел развитие на бранша. Гимназията също може да разчита на подкрепа, от страна на Камарата и фирмите от региона.

 

 

 

Снимка: среща със заместник – кмета на гр. Ямбол – г-жа Красимира Петрова

Среща със заместник – кмета на гр. Ямбол – г-жа Красимира Петрова

 

Снимки: посещение на предприятия

 

 

Снимки: посещение на предприятия

 

 

Снимка: посещение на предприятие

 

 

Още: 

Проведени срещи с фирми от гр. Плевен

 

БКДМП проведе срещи с фирми в град Русе