Новини
БКДМП си партнира с форума HORECA Design & Architecture Breakfasts 2022
09.06.2022

Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост е партньор на второто издание на HORECA Design & Architecture Breakfasts, което ще се проведе на 21 юни в Гранд Хотел Милениум.  В събитието ще се включат инвеститори в хотели и заведения, архитекти и интериорни дизайнери.

Като институционален партньор на HORECA Design & Architecture Breakfasts  БКДМП подсигурява на членовете си възможност за преференциално участие. Те  ще могат да се включат с отстъпки от 10% за регистрационните такси за HORECA Design & Architecture Breakfasts. Форумът се фокусира върху инвестициите, проектирането и строителството на хотели и заведения. Сред интересните теми в програмата на събитието са: „Устойчивост и иновации: готови ли са българските архитекти и интериорни дизайнери за „утрешния ден“?“, „Как с помощта на добрия дизайн хотелът може да изпъкне пред конкуренцията?“,  „Как се променят изискванията при проектиране и строителство на места за настаняване?“, „Каква е ролята на архитекти и дизайнери за бъдещия успех на обекти, които предстои да се реновират?“, „Каква е ролята на интериорния дизайн за успешното препозициониране на ресторанта, бара, кафенето и клуба?“ и др.

Специално за форума ще се включат представители на водещи хотелски групи и независими хотели, както и на изявени архитектурни и дизайнерски бюра, с част от които можете да се запознаете тук:

https://bit.ly/horeca2022-registrations-0606

Членовете на БКДМП могат да се регистрират на:

http://horecabreakfast.com/partner-reg-bcwfi  (промокод: BCWFI).