Новини
БКДМП с номинация в Национален конкурс „Икономика на светло“ 2016
20.07.2017

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост с номинация в категорията „За личност или организация, допринесла за ограничаване и превенция на неформалната икономика посредством активна позиция“, за наградите „Икономика на светло“ за 2016 г.

Над 100 изявени личности от областта на икономиката, научните среди, бизнеса, финансите, политиката, медиите се включиха в експертното жури.

 

 

По време на тържествена церемония по връчване на наградите на 12 юни 2017 г. , в София Хотел Балкан, организирана от АИКБ,  бяха обявени и номинираните в трите категории –За нормативен акт; За личност или организация и за Журналист или медия, допринесли за ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата .

 

 

Номинираните в категорията „За личност или организация, допринесла за ограничаване и превенция на неформалната икономика посредством активна позиция“ бяха:

 

 

 

–          Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/

 

–          Бойко Атанасов, заместник-министър на финансите на Република България, бивш изпълнителен директор на Националната агенция за приходите

 

–          Българска национална асоциация "Активни потребители"

 

–          Институт за пазарна икономика – за активна позиция и редица изследвания и анализи на икономически политики, водещи до ограничаване и превенция на неформалната икономика.

 

 

 

Институтът за пазарна икономика спечели наградата "Икономика на светло" в категорията за личност или организация, допринесла за ограничаване на неформалната икономика.

 

БКДМП благодари на Асоциацията на индустриалния капитал в България за високата оценка и полученото признание – мотив за още повече постигнати резултати занапред.

 

 

Допълнителна информация и снимки от награждаването можете да намерите тук .

 

Източник: АИКБ