Новини
БКДМ си партнира с водещето изложение за подбор на кадри Career Show
05.05.2023

БКДМ е партньор на водещето изложение за подбор на кадри Career Show. В платформата за кариерно развитие участват 200+ работодатели, 4000+ кандидати и регулярно се провеждат 40+ съпътстващи активности.

Популярното вече кариерното събитие Career Show Tech 2023 ще се проведе изцяло онлайн на 18 и 19 май и в него ще се включат над 3000 квалифицирани специалисти в сферата на високите технологии.  По време на събитието всеки работодател може да организира лични видео срещи с предварително подбрани професионалисти с конкретни умения, години опит, образование и др.

Освен лични видео срещи е предвидена и целодневна семинарна програма с лекции и дискусии в сферата на технологиите и IT, кариера и развитие. Специални гости на събитието са технологични мениджъри на компании – лидери в света като Youtube, Binance, Dyson, Ericsson, OLX и др.

Всяка компания може да заяви участие и да регистрира своя работодателски профил в Career Show Tech от тук: careershow.bg/tech/employers/ Предлагат се няколко пакета за участие с различен тип бонуси: предоставен достъп до базата данни с профили на на кандидати за работа, създаване на профили на рекрутъри, видео срещи с потенциални кандидати за работа, възможности за участие с лектор в програмата и др.

Повече информация може да откриете тук: https://careershow.bg/tech/employers?utm_source=tech23&utm_medium=partner-institution