Новини
България се представя на мебелно изложение в Кьолн
06.02.2017

Дванадесет български фирми ще вземат участие на Международен панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne 2017. Събитието ще се проведе в периода 16-22 януари в гр. Кьолн, Германия. Участието на панаира се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Предприятията одобрени за участие на изложбата са:

1.

„Белкаро България“ ЕООД

2.

„Бетаком“ ООД

3.

„Геномакс Груп“ ЕООД

4.

„Дограма Стил-Проект“ ЕООД

5.

ЕТ „Благой Ангелов-Колорадо“

6.

ЕТ „Елимекс-Иван Радевски“

7.

„Кан Учтехспорт-България“ ООД

8.

„Колорадо АВС“ ЕООД

9.

„Крон Експорт“ ЕООД

10.

СД „Мебели Рабелс Беленски и сие“

11.

„Хармонт“ ЕООД

12.

„Хорос ГК“ ЕООД

          Разходите по проектиране, изграждане /наемане/ на конструкция, оборудване и аранжиране на националния щанд, както и разходи за командироване на служители, превоз на стока и всички други разходи от личен характер са за сметка на участниците. ИАНМСП поема разходите по наем на изложбена площ, регистрация на изложителите и медийни такси, пропуски на изложителите, почистване на националния щанд, такса ел. мощност.

          Международният панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne 2017 е най-големият и значим панаир в областта на дизайна, мебелите и интериора в Европа. В последното издание през януари т.г., са участвали 1 165 изложители на 227 300 кв.м. изложбена площ и с около 114 000 делови посетители. С национални щандове са били представени над 50 държави. Посетители на панаира са предимно търговци на мебели и обзавеждане, интериорни дизайнери, архитекти, дизайнери, проектанти, дърводелци, вътрешни декоратори и други.