Новини
Българо-украинска конференция
28.06.2013

Българо-украинска конференция на тема „Перспективи и нови възможности за бизнес – изграждане на зона за свободна търговия между ЕС и Украйна”, 27 юни 2013 г., София

Българска търговско-промишлена палата, съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката на Република България, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в България, Посолството на Украйна в България и Българо-украинската индустриална камара имат удоволствието да Ви поканят на Българо-украинска конференция на тема „Перспективи и нови възможности за бизнес – изграждане на зона за свободна търговия между ЕС и Украйна”. Събитието ще се проведе на 27 юни 2013 г /четвъртък/ в сградата на БТПП, ет.1, зала А /ул. „Искър” № 9, гр. София/.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 26 юни 2013 /сряда/ на email: m.markova@bcci.bg.

Имате възможност да се регистрирате on-line на: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=274

Участието в конференцията е безплатно.

За повече информация можете да се обръщате към отдел „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП на тел.: 02/ 811 74 89; 811 74 94 или на e-mail: m.markova@bcci.bg, г-жа Мирослава Маркова.

Регистрация