Новини
Български мебелен клъстер организира търговска мисия до САЩ и Канада
27.03.2023

Български мебелен клъстер организира търговска мисия до Ню Йорк, САЩ в периода 22 – 24 май и Торонто, Канада  – 25 – 27 май. Освен български компании в мисията ще вземат участие и компании от мебелния бранш от Швеция, Румъния, Словения, Чехия и Испания.

Програма на мисията в Ню Йорк, САЩ в периода 22 – 24 май включва:

  • Посещение на ICFF – International Contemporary Furniture Fair – международно изложение и водеща глобална платформа в Северна Америка за съвременен дизайн на мебели, която свързва повече от 10 000 професионалисти в бранша;
  • Участие в предварително организирани за вас В2В срещи с местни архитекти, дизайнери, строителни компании, предприемачи, търговци, дистрибутори и други заинтересовани страни.

След Ню Йорк, САЩ, мисията продължава в Торонто, Канада в периода 25-27 май и включва организирани срещи и посещения на място с цел идентифициране на бизнес възможности, обмяна на опит от професионалисти в индустрията на северноамериканския пазар  и опознаване на пазара.

Организацията на бизнес мисията, включително  транспорт,  хотелско настаняване, вътрешни трансфери, участие в изложението и двустранните срещи се осъществява от Български мебелен клъстер със съдействието на партньорски организации на място. Разходите, свързани с транспорта, хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни, входни такси и участие в b2b срещи се поемат от участниците. След като се регистрират ще им бъде изпратена информация с финансовите параметри на посещението и подробна програма.

Желаещите за участие в търговската мисия следва да заявят своя интерес до 30.03.2023. За повече информация трябва да се свържат с Български мебелен клъстер на info@furnitureclusterbg.com и тел. 0895 538740 – Деница Досева.

Повече подробности може да откриете в програмата Agenda_FGOI Business Matchmaking USA Canada 23032023