Новини
Български мебелни фирми участваха в търговска мисия до гр. Париж, Франция
02.12.2015

В периода 04 – 06 ноември 2015 г. Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост организира търговска мисия с участието на български мебелни предприятия до Париж, Франция. В мисията участваха 9 фирми, членове на Камарата.

 

На 04 ноември 2015 г., в посолството на Република България във Франция – гр. Париж се проведоха двустранни бизнес срещи, в рамките на които българските фирми осъществиха контакти с френски партньори – дизайнери, контрактори, агенти, търговски вериги и дистрибутори. От френска страна се наблюдаваше засилен интерес към фирми производители на търговско обзавеждане, индивидуално поръчково обзавеждане, производители на обзавеждане на обществени сгради.

 

Участниците имаха и възможността да посетят и френски мебелни магазини като Conforama, Grange и др., и да получат повече информация относно  възможностите и спецификите на техния пазар от различни представители на френските фирми.

 

"Благодарим на Браншовата камара за изключителния професионализъм, който показват всеки път!"  – Благой Ангелов – Колорадо ЕТ

 

 

 

 

 

Тагове: БКДМП, Париж, търговска мисия, мебели, Франция