Новини
Висока оценка и много положителни отзиви за международното изложение за мебелната промишленост SICAM
07.09.2017

Голямото издание на SICAM 2016,Порденоне, Италия се състоя в четири дневна интензивна работа за оператори, идващи от 102 държави като достигна абсолютен рекорд за панаира – запълване на залите: над 7 000 компании, от които 64% ​​са италиански и 36% от останалия свят. Международността на панаира е толкова нарастваща и представлява истински "посланик на Made in Italy", но преди всичко става все по-мащабна.

 

 

SICAM регистрира увеличение в присъствието на дизайнери и архитекти. Привлекателността и стойността по отношение на бизнес отношенията на вече са потвърдени. Всяка година дизайнерите избират най-иновативните компоненти и определят тенденциите за следващия сезон за мебелите на всички континенти.

 

 

SICAM 2016 показва колко е важно за индустрията на аксесоари и компоненти всяка година на среща, която отваря нови възможности и нови пазари. Тазгодишните посещения в няколко държави от Субсахарска Африка и в Близкия изток са регистрирани, като страните представляват новите граници за следващите десетилетия. Германия се потвърди отново като целеви пазар, като се нарежда на първо място сред чуждите посещаващи страни.

 

 

Следващото издание на SICAM, ще се проведе в Порденене, Италия от 10 до 13 октомври 2017.

 

 

Можете да участвате в изложението, като попълните своята Регистрационна карта и я изпратите на m.simeonova@timberchamber.com  до 08 септември 2017 г.

 

 

Не пропускайте предоставените от БКДМП възможности, които ще Ви превърнат в още по-успешни и конкурентни както на родния, така и на чуждестранния пазар.