Новини
Водещи фирми, пълни зали и най-новото от мебелната индустрия очакват посетителите на „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ 2017
18.05.2017

Нарастващ и изключително голям е  интересът към НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ ЗА МЕБЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ –  ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ , организирани от Интер Експо Център съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП).  

 

Изложението ще се проведе  в периода 24 – 28 април 2017г., в Интер Експо Център, София.

 

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА двете изложения ще запълнят и шестте изложбени зали с обща площ от 14 500 кв. м

 

Изложителите на Светът на мебелите за последните години са с 30% повече, като по-голяма част от тях са българските производители. Освен по-големият брой участващи компании, посетителите могат да видят най-новите продукти и актуални тенденции в интериорния дизайн и мебелното производство.

 

„Техномебел“ и „Светът на мебелите“ са утвърдиха като най-значимия форум в България за мебели, машини, материали и аксесоари за производството им, който обединява българската мебелна индустрия.

 

На изложението: „Техномебел“ ще бъдат представени модерна техника за обработка на дървесина и производство на мебели, най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане и много други продукти.  На „Светът на мебелите“ ще представи пълна палитра от всички видове мебели и мебелни аксесоари. Изложенията са форум за генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането и отговарят на всички вкусове, съчетавайки различни стилове – класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели.

Последното издание на двете изложения беше посетено от  над 10 500 посетители – специалисти и крайни клиенти, 174 директни изложители от 10 държави, над 350 представени компании, над 30 участници по програмата  Hosted – Buyers от 10 страни.

 

Всичко за изложенията ще видите на http://technomebel.bg/bg и http://furnitureexpo.bg/bg