Новини
Възможности за партньорства с Тайван
10.02.2022

На 09.02.2022г. екипът на БКДМП се срещна с директора на Тайвански Търговски Център – г-н Цай Чих – Хсуан, с когото обсъдиха потенциални бъдещи партньорства и организиране на търговски мисии в Тайван. Това е първата от предвидени поредица срещи за възстановяване на търговските мисии с партньори, с цел развиване на международните отношenия и преудоляване на последиците от пандемията от COVID – 19.

Тайван е петият по големина износител на металорежещи машини в света и играе ключова роля в глобалната машина верига за доставки.

Усъвършенстваната ИКТ индустрия и технология за автоматизация подпомага развитието на интелигентни машини, повишаване на ефективността на машинното производство и подпомагане постигането на оптимизация на процеса.

Тайван има много съюзи на машинната индустрия, които предлагат иновативен дизайн и интелигентни решения с възможности за персонализиране при производства с малък обем.

Също така предлага възможности за създаване на цели фабрични производствени линии с ключови софтуери, системна интеграция и машини с изключителна прецизност .

Очаквайте скоро конкретни предложения за партньорство.