Новини
Дизайнерски устройства за вграждане в мебели във всяко модерно работно пространство, а защо не и у дома?
11.09.2023

Поръчайте устройства Incara и вземете страхотни подаръци

Серия Incara е най-новата гама от мултифункционални, ергономични и дизайнерски решения за вграждане в мебели на Legrand. Incara е проектирана както за професионални инсталатори, така и за крайни потребители. Подходяща е за всяко модерно споделено работно пространство, за обществени зони – офиси, зали за срещи, хотели, кафенета, летища и др, както и за частни домове. Тези иновативни продукти внасят авангардна технология направо в мебелите, позволявайки безпроблемно интегриране на смарт устройства в офисното и жилищното пространство.

В периода 11.09 – 27.10 фирма Текра предоставя възможност на своите клиенти да получат страхотни подаръци. Всеки клиент направил покупка на продукти от серията INCARA на стойност над 140 лв. без ДДС ще получи подарък безжични слушалки MRG L- inPods 12, Bluetooth, Handsfree, със зареждаща кутия. А при поръчка над 260 лв без ДДС, клиентите ще получат дизайнерска настолна лампа за бюро Ledvance с чувствителен на допир сензор. Повече за ПРОМОЦИЯТА вижте тук !

Едни от забележителните продукти в серията INCARA са ергономичните Pop-up кутии, които предлагат решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. С едно просто натискане на механизма за плавно отваряне,  станцията изскача от повърхността, разкривайки електрически контакт и USB портове за зареждане. Когато приключите, просто го натиснете обратно надолу и той изчезва в повърхността, оставяйки мебелите или пода/да се премахне/ ви да изглеждат елегантни и чисти.

За да отговори на нуждите на мобилните потребители тип freelancer, INCARA™ Disq 80 комбинира всички основни функции в едно компактно устройство – контакт 2P+E, USB зарядно 15 W тип A+C зарядно, розетка RJ45 cat. 6 UTP или кабелен изход в отговор на нуждите на потребителите от бърза и лесна мобилна връзка.

Друг иновативен продукт от серията INCARA е Disq 80 QI – кръгъл модул за безжично зареждане, с който досадното носене на обемисти зарядни устройства, адаптери и кабели остава в миналото. Този продукт е не само удобен, но и елиминира нуждата от грозни кабели, което го прави идеален за минималистичен декор.

Ако пък искате продукт 3х1, може да пробвате с прибиращият се разклонител Incara Tower 120. Модулът е вашият 360°достъп до контакт, USB розетка и безжично индукционно зареждане. Този прибиращ се разклонител е изключително подходящ за кръгли заседателни маси, към които елегантно се вписва и осигурява достъп от всяка страна.

Освен иновативните продукти за вграждане, серията INCARA предлага и практични продукти като разклонителите/модули/ за вграждане Disq’In, които комбинират елегантност, удобство и бързина на монтаж. Предлага се в 2, 3 и 4 модулни версии, предварително оборудвани с плоски контакти и розетки USB тип А+C и HDMI.

Оригинален дизайн и висококачествени материали като дърво и бетон ще ви очароват и при преносимите разклонителни модули Electr’Оn. Модерните покрития придават класа на всяко пространство. Финишите лесно могат да се променят според желанието.

Ако пък имате проект за оборудване на офис или за вграждане на електрически инсталационни компоненти в офис мебели и сте професионалист, работещ в сектора на офис мебелите, може да получите достъп до каталога на Legrand и лесно да конфигурирате всички продукти на серия INCARA™ сами.

Иновативност, интелигентни технологии и стил безпроблемно интегрирани във вашия домашен или офис интериор – това е INCARA. Направете поръчка и вземете страхотен подарък.

За повече информация и поръчки може да се свържете с продуктовия мениджър Елиза Димитрова (е-mail: eliza.dimitrova@tekra.bg,  тел. +359 889 629 737) или използвайте онлайн платформата https://tekra.bg/