Новини
ДИЗАЙНЪТ СРЕЩА ИНТЕРИОРА
03.05.2018

Вестник „24 часа”, сп. „Идеален дом”, Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, вестник и „Интер Експо Център” организират ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ форум, на който ДИЗАЙНЪТ СРЕЩА ИНТЕРИОРА.

 

 

На 25 април в рамките на изложението „Светът на мебелите” планираме следните активности:

 

• Национален дискусионен форум „Дизайнът среща интериора”. Ще съберем изпълнителната, местната власт, мебелни компании, архитекти, дизайнери, текстилни производители и финансови институции, за да дискутираме как се развива пазарът на мебели, какви са тенденциите в интериора и къде е мястото на българските фирми н световната карта.

 

• Официална церемония по връчване на призовете „Къща на годината“ – конкурс, организиран за 22-и път от списание „Идеален дом“. Това е една от най-утвърдените и уважавани ежегодни награди сред архитектите и дизайнерите. Носители на приза са водещите имена в архитектурата, дизайна и строителството.

 

 

Участие ще вземат кметът на София Йорданка Фандъкова, главният архитект на София Здравко Здравков, представители на бизнеса – мебелни производители, архитектурни и дизайнерски студиа, финансови и застрахователни компании, медии.