Новини
ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 представи най-новите тенденции в обзавеждането и интериора
18.03.2024

Единственото мебелно изложение у нас ЕКСПОМЕБЕЛ се проведе в периода 13-16 март 2024 г. Традиционно то се организира от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП). По време на изложението десетки фирми от бранша показаха новостите в дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома.

Посетителите успяха да се запознаят с тенденциите в мебелното производството и най-новите интериорни решения в обзавеждането и текстила. По време на изложението свои щандове разположиха производители, търговци, дизайнери и дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси, столове, офис и градински мебели, интериорен текстил. Компаниите изложители представиха най-новите колекции от класически, модерни мебели, а също и в обзавеждането по поръчка и индивидуални дизайнерски проекти.

На щандовете имаше корпусни и тапицирани мебели, интериорен текстил, маси и столове, офис и градински мебели, матраци и подматрачните рамки, интериорни и екстериорни решения.  Изложителите показаха целия спектър в обзавеждането и интериорния дизайн. Участваха голям набор от изложители – перспективни малки и средни фирми, както и големи  и утвърдени компании.

ЕКСПОМЕБЕЛ през годините се утвърди като единственото мебелно изложение у нас, което събира фирмите от сектора, партньори и потребители на едно място. Събитието е отворено както към компании от мебелния сектор и техни партньори, така и към крайни клиенти.

За първи път тази година ЕКСПОМЕБЕЛ се проведе по едно и също време с туристическото бизнес-изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо.