Новини
За пета поредна година ще се проведат международни специализирани изложения Светът на мебелите и Техномебел – 19/23 април 2016 г.
07.04.2016

Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Интер Експо Център Ви канят да участвате в най-голямата специализирана изложба за машини, инструменти, материали и аксесоари за дървообработване и мебелно производство в България – Техномебел и специализирана изложба Светът на мебелите за всички видове мебели и мебелни аксесоари, интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждане. Изложенията ще се проведе от 19 до 23 април 2016 г. в Интер Експо Център – София. 

 

Фирмите – участници на Светът на мебелите 2015/ Техномебел 2015 ще имат възможността да запазят местата, които са заемали в тазгодишното изложение до 20 ноември 2015 г. След тази дата настаняването ще става по реда на подадените заявки.

 

За първи път в рамките на специализирана изложба Светът на мебелите 2016 ще бъде организирано и представяне на мострени стаи за хотелско обзавеждане, чиято основна цел ще бъде привличане на потенциални партньори от хотелиерския бизнес.

 

 

За повече информация относно условия за участие и актуална схема на залитемоля да се свържете с нас на е-поща: office@timberchamber.com или на телефон 02 963 42 99.

 

Надяваме се да Ви посрещнем отново като изложители!

 

Тагове: изложение, БКДМП, Интер експо център,машини, инструменти, материали, мебели, интериор, обзавеждане