Новини
Изложение EuroSphere, Виетнам
15.02.2017

Уважаеми членове,

 

 

Европейският център за насърчаване бизнеса във Виетнам на малките и средни предприятия от страните-членки на Европейския съюз организира на 16 и 17 юни 2017 година международното изложение EuroSphere. Изложението се подкрепя финансово от Европейския съюз и ще се проведе в град Хошимин, Виетнам, който е входната врата за бизнеса в Югоизточна Азия.

 

 

Очаква се в изложението да вземат участие над 100 европейски компании, които да представят продукцията си в следните сектори, сред които е и  Мебели и вътрешен дизайн.

 

 

Европейският център за насърчаване бизнеса във Виетнам на малките и средни предприятия от страните-членки на Европейския съюз отправя покана към българските компании да вземат участие в изложението.

 

 

По-подробна информация за международното изложение EuroSphere може да се получи от следния уеб сайт: www.eurosphere.com.vn

 

 

При нужда от допълнителна информация и съдействие може да се обърнете към г-н Олег Маринов, ръководител на СТИВ-Хошимин, на следните координати:

 

Координати на Службата по търговско-икономическите въпроси в град Хошимин към Посолството на Република България във Виетнам:

Олег Маринов – ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси в гр. Хошимин към Посолството на Република България във Виетнам

 

 

Тел.: +84 8 393 69510

Мобилен телефон: +84 914 373844

E-mail: oleg.marinov@mee.government.bg

www.stiv-hcmc.com

 

 

Източник: Асоциация на индустриалния капитал в България /АИКБ/