Новини
Кандидатстването в десетото издание на „Българска мебел на годината“ продължава до 20 февруари
08.02.2024

Кандидатстването в десетото издание на „Българска мебел на годината“ 2024 г. е в разгара си и продължава до 20 февруари изцяло онлайн на сайта https://bgmebel-awards.com/ в три лесни стъпки. Членовете на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост ползват 10% отстъпка от таксата за участие.

  • В конкурса могат да участват производители на мебели, дизайнери, учащи се (индивидуално или екип от професионални гимназии или университети). Може да се кандидатства както с единична мебел, така и с набор от мебели – серийно производство или по индивидуален проект.
  • Участниците имат възможността да избират между две основни категории: реализирани продукти и концептуален дизайн.
  • Най-добрите проекти на студентите и учениците в конкурса „Българска мебел на годината“ 2024 г. ще получат специални парични и предметни награди от спонсорите на събитието.
  • Участващите в конкурса мебели се оценяват от експертно, международно жури.
  • Победителите, събрали най-много точки, ще бъдат обявени на официална церемония по време на изложението Експомебел на 13 март в Интер Експо Център.

Конкурсът се организира в партньорство с:  Икеа България – основен дизайн партньор, БКДМП, Интер Експо Център, Продиз ООД, Кроношпан България, ОРТ и Интеза.