Новини
Кандидатстване за Годишните награди за отговорен бизнес 2016
02.03.2017

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) напомня, че компаниите могат да подадат своите номинации за ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2016.

 

 

Националният конкурс е отворен за всички фирми независимо от размер, сектор на дейност и дали са членове на БФБЛ или не. Кандидатстването е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ, а крайният срок изтича в края на деня в понеделник, 13 февруари 2017 г.

 

  

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ, които се провеждат за 14-а година, ще отличат постиженията на частния сектор в общо шест категории, а всички номинации се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към социална инициатива на компанията. На уебсайта на БФБЛ ще намерите допълнителна информация и регламент на конкурса, защо да кандидатствате и как.

 

 

Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г. Всички номинирани проекти ще бъдат представени накратко по време на събитието, както и в специалната КСО платформа на интернет страницата на БФБЛ.

 

 

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика. 

 

 

 

Източник: Български форум на бизнес лидерите