Новини
Кои са партньорите на Годишната конференция на БКДМП
14.11.2023

Остават броени дни до Годишната конференция на БКДМП, която ще се проведе на 24 и 25 ноември 2023 г. в хотел „Рила“ в курорта Боровец.  Камарата от години организира събитието в полза на браншовете дървообработване и мебелна промишленост с идеята да предостави полезна и актуална информация, най-новите данни за пазара и тенденциите в производството и дизайна. И тази година ще проведем Конференцията, която събира над 250 души от индустрията, безплатна за всички желаещи. Това обаче нямаше да се случи без помощта на нашите партньори.

БКДМП благодари от сърце на компаниите, които ни подкрепиха тази година: Schneider Electric,  Кроношпан България, Порше Интер Ауто БГ, Кастамону България, Blum, Рико Стил, Троя Стил Пласт, Ламина, Гораинвест.

В тяхно лице Камарата откри съмишленици и приятели, с които заедно ще реализира най-голямото и най-дългоочаквано събитие за двата бранша дървообработване и мебелна промишленост. Така даваме пример, че за едно успешно партньорство, чрез което предоставяме възможност на всички да получат достъп до актуална и важна информация.