Новини
Конференция „Денят на Мебелите 2022“ наближава! Регистрирайте се!
10.05.2022

На 19.05.2022 Европейската конфедерация на мебелната индустрия (EFIC) организира конференция за мебелната промишленост. Мероприятието е хибридно и може да бъде посетено онлайн от всички, които се регистрират, или присъствено с покана.

Целта на събитието е да се създаде дискусия и да се сподели информация за конкурентоспособността на индустрията в бъдеще и положителното й влияние върху обществото.

Политици, представители на мебелната индустрия и веригата на доставките ще обсъждат последствията от пандемията и двойния преход в индустрията – устойчивост и дигитализация.

Част от темите, които ще бъдат обсъдени, са:
-Текущи и бъдещи тенденции в мебелната индустрия с фокус върху пандемията от КОВИД-19, устойчивост и дигитализация
-Индустриална политика на ЕС и отговорът на ЕС на пандемията и войната в Украйна – възможности и предизвикателства за индустрии, базирани на дървесина.
-Развитие на веригата на доставките по време и след пандемията и набавяне на материали, последствия от кризата в Украйна и връзката с кръговата икономика и климата.
-От какво се нуждае Европейската мебелна индустрия от политиците, за да остане конкурентоспособна на международно ниво.

При желание за участие, може да се регистрирате за онлайн конференцията на следния линк:
https://landing.ambrosetti.eu/txetrehpic-7dFt6LHvK8IfAxLIyg_IMN5DW61mwS9apQ58fDwGuC14nlfL0yGfg3AzeYzFREqusdnZHRdJc5HjBGOKNnbddg