Новини
Конференция „ДЕНЯТ НА МЕБЕЛИТЕ 2022“
13.04.2022

Европейската конфедерация на мебелната индустрия (EFIC) организира хибридна конферения за мебелната промишленост на 19 май. Събитието може да се посети онлайн или присъствено (само с покана).

Целта на събитието е да се обсъди конкурентноспособността на мебелната индустрия и нейното положително въздействие върху обществото.

Политици, представители на мебелната индустрия (производители, търговци) и представители на доставчиците (производители на панели и компоненти) ще обсъждат въздействието на пандемията и двойния преход – устойчивост и дигитализация.

Също така ще бъдат представени и обсъдени следните теми:

  • Основни тенденции, засягащи европейския мебелен сектор, с акцент върху пандемията от коронавирус, устойчивостта и дигитализацията;
  • Мебелната индустрия в условия на цифров преход и Зелената Сделка и общите нужди на индустрията да остане конкурентоспособна на глобално ниво.

Тези от вас, които биха желали да участват, могат да се регистрират от следния линк:  https://landing.ambrosetti.eu/txetrehpic-7dFt6LHvK8IfAxLIyg_IMN5DW61mwS9apQ58fDwGuC14nlfL0yGfg3AzeYzFREqusdnZHRdJc5HjBGOKNnbddg