Новини
Мащабна кампания в подкрепа на българските студенти
01.02.2018

 

PwC България стартира мащабната кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на амбициозните български студенти.

 

 

По повод 25 – годишнината си в страната PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

 

 

§  едногодишна стипендия

§  стаж в престижна компания

§  менторство

 

 

 „Чрез проекта „Твоите 25 причини да избереш България“ целим да мотивираме българските студенти да изберат България и да се развиват у нас, да им помогнем да натрупат ценен опит и получат полезни знания и съвети за личностно и професионално развитие“, сподели Божидар Нейчев, Управляващ съдружник, PwC България.

 

 

Инициативата се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката. В конкурса могат да участват български студенти от 18 до 24 г., със силна мотивация да останат и да се развиват у нас. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“ до 10 февруари 2018 г. Експертно жури от доказани бизнес лидери и експерти ще избере победителите.

 

 

Партньори на кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ са водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес в страната.

 

 

Повече информация за „Твоите 25 причини да избереш България“ може да прочетете в официалния уебсайт на инициативата и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.

 

 

Източник: www.pwc.bg