Новини
Наградени ученици и студенти по проект „Бизнес и образование – точка на пресичане“, изпълняван от БКДМП, финансиран от Фондация Америка за България
18.07.2014

 

Във връзка с изпълнение на проект "Бизнес и образование – точка на пресичане" – финансиран от Фондация "Америка за България", БКДМП награди 21 ученика от ПГГСД "Н.Хайтов"- гр. Варна, ПГД "Ив.Вазов" – гр. Велинград, ПГВАД „Христо Ботев” – гр. Пловдив, ПГДВА „Йосиф Вондрак” – гр. Русе, ПГ "Марин Попов" – гр. Севлиево, ПГ по механотехника – гр. Сливен, ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" – гр.Хасково и 6 студента от Лесотехнически университет, за постигнати успехи в образованието.

 

Снимките от награждаванията може да разгледате тук.

 

Фондация „Америка за България” подпомага израстването и укрепването на динамична пазарна икономика и демократично общество в България, и подкрепя страната в постигане на пълния ѝ потенциал на успешна и модерна европейска нация.  Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.