Новини
Награждаване на победителите в конкурса „Моят дом мечта“ 2017
15.06.2017

По време на Официалното награждаване на победителите в конкурса за детска рисунка: „Моят дом мечта“ 2017, на 28 април 2017г. /петък/, 12:00 часа в Интер Експо Център, бяха отличени шестнадесет победители.

 

 

За втора поредна година БКДМП организира конкурса за детска рисунка „Моят дом мечта“, в който участие взеха 415 деца от цялата страна.

 

 

 

Наградите, които получиха първите трима победителя, в двете възрастови групи са:

 

 

Възрастова категория

I – IV клас

Възрастова категория

V – VIII клас

 

I-ва награда: Пуф /Барбарон

 

II-ра награда: 3D Писалка

 

III-та награда: Книга – за рисуване, оцветяване и създаване + Гваш бои

 

I-ва награда: Графичен Таблет за рисуване

 

II-ра награда: 3D Писалка

 

III-та награда: Книга – енциклопедия +

Водни бои

 

 

Поощрителни награди получиха още десет деца, на които освен грамота се предостави и възможност да изработят своя собствена закачалка за стая. Съвети и напътствия бяха предоставени от инж. Илияна Стоилова и докторант стенопис Таня Михайлова , на щанда на Ателие Трион, Интер Експо Център.

 

 

Благодарим за отличените рисунки на нашето експертно жури, в лицето на:

 

гл.ас. д-р Рангел Чипев

Преподавател по "Цветознание" в Лесотехнически университет, доктор по "Изкуствознание и изобразителни изкуства", завършил магистърска програма "Интериорен и екстериорен дизайн" и специалност "Индустриален дизайн" в Национална художествена академия, работи като интериорен дизайнер на свободна практика.

 

 

инж. Илияна Стоилова

 

Завършва бакалавър "Инженерен дизайн" (Интериор и дизайн за мебели) в Лесотехнически университет – София. Основател на Ателие Трион.

 

 

докторант стенопис Таня Михайлова

 

Завършва Национална художествена академия, специалност Сценография, а по-късно "Теория и практика на художественото образование". Докторант специалност "Стенопис".  Основател на Ателие Трион.

 

На Вас мили участници, продължавайте да творите, носейки радост и настроение. Успех занапред и нека един ден нарисуваното стане реалност и ваша бъдеща професия!

 

 

Източник: БКДМП